dilluns, 6 d’octubre del 2008

La Biblioteca Central de Terrassa engega el Club de Literatura Infantil i Juvenil per a adults

La Bilblioteca Central de Terrassa (bct) ja ha començat a inscriure a tots aquells adults que vulguin conèixer més a fons la Literatura infantil i juvenil, al Club de Literatura Infantil i Juvenil per a adults. L'any passat ja vam fer un Club de Literatura Infantil i Juvenil però només anava adreçat als mestres, i aquests s'apuntaven des del Centre de Recursos Pedagògics. Aquest any, però, s'han guardat unes places per a usuaris de la biblioteca que hi vulguin participar. Les inscripcions també es fan des de l'Àrea Infantil de la bct.

El club es reunirà un dimarts al mes, de 17,30 a 19,30 i la dinàmica també és ben simple: remenarem i tocarem els llibres que han sortit darrerament al mercat o aquells que per la seva qualitat val la pena recomanar. Cada membre del club se n’endurà un/uns quants i se’ls llegirà aquell mes. A les reunions, a part de la tria de llibres, els participants comentaran aquells que s’han llegit, i faran partíceps de les seves observacions a la resta de grup. Comença aquest dimarts i ja hi ha 17 persones apuntades.

6 comentaris:

  1. M'encanta la iniciativa! Tant de bo pogués anar-hi!!

    Potser els pots fer difusió de les tertúlies que fem a la llibreria Al·lots - Petit Príncep un cop al mes, als matins, sobre novetats de LIJ? Digue'ls que es posin en contacte amb mi a librosfera@gmail.com.

    Felicitats, i que vagi molt bé!

    ResponElimina
  2. Encantat. Si em passes el text amb la informació t'ho publico immediatament.

    Salutacions des de Terrassa!

    ResponElimina
  3. Tota la informació necessària la tenim penjada en aquest apartat de la wiki del grup de treball de biblioteques infantils i juvenils del COBDC. Si hi ha algú interessat, es pot adreçar a l'adreça que hi consta. La propera tertúlia és aquest dilluns 13 d'octubre, i la següent el 10 de novembre, però s'anuncien periòdicament al blog que fem entre tots els participants.

    ResponElimina
  4. SFER,
    Si escrius un mail a la Marta Martí (marta.marti2@terrassa.cat)de la Biblioteca Central de Terrassa, te'n farà difusió i a més a més et pot enviar tota la informació sobre el club encara que no hi puguis assistir.
    Espero que la xerrada sobre còmic al LIBER hagi estat tot un èxit.
    Petonets
    Rosa

    ResponElimina
  5. Marc,
    Podries fer difusió del Terrassa Llegeix?
    Aquest dimarts comencem amb l'Alicia Giménez Barlett.
    Moltes gràcies

    Rosa

    ResponElimina
  6. Hoa de nou, Marc!
    No sé si tenies pensat fer un post més endavant sobre el KOSMÓPOLIS d'enguany, però t'agrariria que fessis difusió de la xerrada adreçada a bibliotecaris que farà en Joaquín Rodríguez el proper dijous 23 d'octubre a les 11h:
    LA VIDA DESPRÉS DE GOOGLE (Any I d.G.)
    http://www.cccb.org/kosmopolis/ca/activitat?idg=24816
    Moltes gràcies
    Rosa (LTC)

    ResponElimina

 
Add to Technorati Favorites