dimecres, 17 de setembre del 2008

Jornada d'inauguració d'"Imagina la biblioteca pública del segle XXI"

Dissabte 20 de setembre, a les 10 h, al Palau Moja de Barcelona tindrà lloc la jornada d'inauguració d'Imagina la biblioteca pública del segle XXI. La benvinguda i la presentació del projecte aniran a càrrec de l'Honorable Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Sr. Joan Manuel Tresserras i de la Directora General de Cooperació Cultural, Sra. Anna Falguera. A continuació se celebrarà la taula rodona "La resposta de les biblioteques públiques a la societat actual" moderada pel Sr. Ciro Llueca, Regidor de cultura de l'Ajuntament de Figueres i bibliotecari, i amb els ponents Sra. Marta Morera, Directora de l'Observatori de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Girona (OTIC) i bibliotecària, i el Sr. Joan Torrent, professor i membre de l'IN3 de la UOC i director dels Estudis d'Economia i Empresa de la UOC. Els interessats en assistir a l'acte han de confirmar la seva assistència al telèfon 93 316 28 63 o al 93 316 28 00 o bé a l'adreça de correu electrònic imagina@gencat.cat.Imagina la biblioteca pública del segle XXI és un procés impulsat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través del qual experts de diferents àmbits reflexionen i analitzen els trets definitoris del nostre model social i les possibles respostes que ha de donar el món de la lectura pública. Es demana també la participació ciutadana. Aquesta fase pública del procés s'articularà mitjançant un web des del qual s'aniran sotmetent diferents enquestes a la consideració de tothom que hi estigui interessat.Durant els mesos de setembre i octubre estan previstes jornades d'inauguració a Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre. Les dates i llocs d'aquestes jornades s'anunciaran oportunament.

3 comentaris:

  1. Semblava un exercici d'implicació de les institucions en la biblioteca pública en aquests temps de crisi. No hi vaig assistir, algú que hi anés ens hauria de confirmar si va ser així.

    ResponElimina
  2. Jo tampoc hi vaig poder anar Maribel. He tingut un cap de setmana de "bricomania" a casa que no m'ha deixat fer res més.

    ;-)

    ResponElimina
  3. Crec que la regui hi va anar! Demaneu a ella com va ser el tema... jo li vaig canviar el torn de dbte o sigui que me'l vaig passar a la infantil de la 6...

    ResponElimina

 
Add to Technorati Favorites